ဆာလ်ဖာအာဟာရချို့တဲ့မှု (S)- ပန်းဂေါ်ဖီ
၆၄၅၀ - ဆာလ်ဖာချို့တဲ့မှု- ပန်းဂေါ်ဖီ- အဓိကပုံရိပ်
၃ ခုထဲမှ နံပါတ် ၁ အရင် နောက်
၆၄၅၀ - ဆာလ်ဖာချို့တဲ့မှု- ပန်းဂေါ်ဖီ- အဓိကပုံရိပ်
လက္ခဏာဖော်ပြချက်
အစိမ်းရောင်လျော့နည်းလာခြင်းသည် အရွက်နုများတွင်စတင်ပြီးဆက်လက်ချို့တဲ့နေပါက အရွက်ဟောင်းများ (အရွက်ရင့်များ)သို့ ကူးစက်သွားပါတယ်။ အရွက်များသည် တခါတရံအနီရောင်သို့ပြောင်းလဲသွားပါတယ်။ ၎င်းတို့သည် မာတောင့်တောင့်ဖြစ်ပြီး အတွင်းဘက်သို့ လိပ်သွားပါတယ်။ ချို့တဲ့မှုပြင်းထန်ပါက ပျိုးပင်များသေဆုံးသွားပါတယ်။
အချဉ်ပေါက်သောမြေ၊ ပေါ့သောမြေ၊ သဲဆန်သောမြေ (ပျော်ဝင်သွားခြင်း)၊ အော်ဂဲနစ်ပစ္စည်းပါဝင်မှုနည်းပါးသောမြေ၊ လေဝင်လေထွက် မကောင်းသောမြေ (ရေဝပ်သောမြေ)၊ စက်ရုံများမှ ထုတ်လွှတ်မှုနည်းပါးသောဧရိယာများကြောင့် ဆိုးရွားနိုင်ပါတယ်။
ပမာဏများများကိုပုံမှန်ထည့်သွင်းရန်လိုအပ်ချက်၊ အထုပ်ဖွံ့ဖြိုးမှုနှင့် အကြမ်းဒဏ်ခံနိုင်မှု၊ သီးနှံ အရည်အသွေး၏ အဓိကအခန်းကဏ္ဍ၊ ကောင်းမွန်သောအတွင်းပိုင်းအရည်အသွေးကိုအဆုံးအဖြတ်ပေးသောအရာများနှင့် သိုလှောင်အရည်အသွေးကောင်းမွန်လာမှုတို့သည်လည်း အရေးကြီးပါတယ်။
ဖြစ်ပွားရခြင်းအကြောင်းဖော်ပြချက်
ပျိုးပင်များတွင် ဆာလ်ဖာအလွန်အမင်းချို့တဲ့ခြင်း