ဂေါ်ဖီသီးနှံထုတ်လုပ်မှုတွင် ကာဗွန်အကြွင်းအကျန် လျှော့ချခြင်း
တိုးတက်လာသောကမ္ဘာ့လူဦးရေ၊ အစားအစာနှင့် စွမ်းအင်လိုအပ်ချက်များကို
ဖြည့်ဆည်းရန် အတွက် ရေရှည်တည်တံ့ခိုင်မြဲသောစိုက်ပျိုးရေးသည် ဓာတ်သတ္တုမြေသြဇာကိုဆက်လက်သုံစွဲရန် လိုအပ်ကြောင်း ယာရာက ယုံကြည်ပါတယ်။ သို့သော်လည်း ပတ်ဝန်းကျင်ဆိုင်ရာ သက်ရောက်မှုများကို လျှော့ချနိုင်ရန်အတွက် ထွက်ကုန်များတွင် ကာဗွန်အကြွင်းအကျန်ကိုလျှော့ချရန် လိုအပ်ပါတယ်။
ကာဗွန်အကြွင်းအကျန်ကို လျှော့ချထားသောနည်းပညာအသစ်တွင် ရင်းနှီးမြှုပ်နှံခြင်းဖြင့် ယာရာကထုတ်လုပ်သောအပင်များသည် ကမ္ဘာတွင် စွမ်းအင်ထိရောက်မှုအရှိဆုံးအဖြစ် အသိအမှတ်ပြုခြင်းခံရပါသည်။
ဂေါ်ဖီသီးနှံများတွင် ကာဗွန်အကြွင်းအကျန်ကိုလျော့ချခြင်း
ဓာတ်ကူပစ္စည်းနည်းပညာကို တီထွင်အသုံးပြုပြီး ယာရာသည် နိုက်ထရစ်အက်ဆစ်မှ N2O ထုတ်လွှတ်ခြင်းအား ၉၀ ရာခိုင်နှုန်းထိလျော့ချနိုင်ပါတယ်။ ၎င်းသည် ကျွန်ုပ်တို့ထုတ်လုပ်သော မြေသြဇာတွင်ရှိသောနိုက်ထရိတ်၏ ကာဗွန် အကြွင်းအကျန်တွင် ၄၀ ရာခိုင်နှုန်းလျော့ချပါတယ်။
ထို့အပြင် နိုက်ထရိတ်အခြေခံ၍ ထုပ်လုပ်ထားသောမြေသြဇာများကိုစနစ်တကျ ရွေးချယ် အသုံးပြုပြီး မြေသြဇာအသုံးပြုမှုနဲ့ နိုက်ထရိုဂျင်စွမ်းအားကို မြှင့်တင်ပေးခြင်းဖြင့် စိုက်ပျိုးသူများသည် အပင်အာဟာရများ ပျော်ဝင်ခြင်းနှင့် အငွေ့ပြန်ခြင်းတို့ကြောင့်ဖြစ်ပေါ်သော ဆုံးရှုံးမှုတွတွေလျော့ချနိုင်ပြီး ကျန်ရှိသော ၁၀-၃၀ ရာခိုင်နှုန်းကိုကာဗွန်စုဆောင်းခြင်းတွင် ဖြည့်ဆည်းပေးနိုင်ပါတယ်။
ထို့ကြောင့်ယာရာ၏ ကာဗွန်အကြွင်းအကျန်နည်းပါးသော နိုက်ထရိုဂျင်မြေသြဇာကို ဦးတည်ချက်ရှိရှိရွေးချယ် အသုံးပြုခြင်းအားဖြင့် ထုတ်လုပ်သူများသည် အပင်အာဟာရအစီအစဉ်များမှ ကာဗွန်ထုတ်လွှတ်မှုကိုထိရောက်စွာ ထက်ဝက်လျော့ချနိုင်မှာပဲ ဖြစ်ပါတယ်။