မော်လီဒီနမ် အာဟာရချို့တဲ့ခြင်း (Mo)- ပန်းဂေါ်ဖီ
၄၄၂၄- မော်လီဒီနမ် ချို့တဲ့ခြင်း - ပန်းဂေါ်ဖီ- အဓိကပုံရိပ်
၅ ခုထဲမှ ၁ အရင် နောက်
၄၄၂၄- မော်လီဒီနမ် ချို့တဲ့ခြင်း - ပန်းဂေါ်ဖီ- အဓိကပုံရိပ်
လက္ခဏာဖော်ပြချက်
အရွက်၏ဧရိယာနှင့် အစာချက်လုပ်သောအရွက်အနားများလျော့နည်းလာပြီးပုံပျက်သွားခြင်း။ ကြာပွတ်အမြီးပုံဖြစ်ပေါ်ခြင်း၊ ချို့တဲ့လက္ခဏာသည် အရွက်နုများတွင် စတင်ဖြစ်ပေါ်ပါတယ်။
အက်ဆစ်ဆန်သောမြေကြီးများ၊ pH နည်းခြင်း၊ မြေဆွေးပါဝင်မှုနည်းပါးခြင်းတို့ကြောင့် ဆိုးရွားနိုင်ပါတယ်။
အထွက်နှုန်းကောင်းစေရန် (အထူးသဖြင့် ပန်းဂေါ်ဖီနှင့် ပန်းဂေါ်ဖီစိမ်းတွင်)၊ အတွင်းဘက် အရည်အသွေး (သကြားနှင့် ဗီတာမင်စီပါဝင်မှု) နှင့် သိုလှောင်သက်တမ်းတို့အတွက်လည်း အရေးကြီးပါတယ်။
ဖြစ်ပွားရခြင်းအကြောင်းဖော်ပြချက်
မော်လီဒီနမ် ချို့တဲ့ခြင်း