ကယ်လ်ဆီယမ်ချို့တဲ့ခြင်း- ပန်းဂေါ်ဖီ
၄၄၂၃- ကယ်လ်ဆီယမ်ချို့တဲ့ခြင်း- ပန်းဂေါ်ဖီ-အဓိကပုံရိပ်
၅ထဲမှ ၁ ယခင် နောက်
၄၄၂၃- ကယ်လ်ဆီယမ်ချို့တဲ့ခြင်း- ပန်းဂေါ်ဖီ-အဓိကပုံရိပ်
လက္ခဏာဖော်ပြချက်
အရွက်အနားများတွင် အကွက်များဖြစ်ပေါ်ခြင်းနှင့် အရွက်နုများတွင် လက်သဲချွန်ပုံသို့ ပုံပြောင်းခြင်းများရွက်နုများတွင် ဖြစ်ပေါ်သည်။ ပန်းပွင့်များခြောက်သွားပါသည်။
ချဉ်နေသောမြေ၊ သဲဆန်သော သို့မဟုတ် ပွသောမြေများ (စိမ့်ဝင်သွားခြင်း) ချဉ်ပြီးသစ်ဆွေးမြေဆန်သောမြေ၊ ဆိုဒီယမ်ဓာတ်များစွာပါဝင်သောမြေ၊ အလူမီနီယမ်ဓာတ်များစွာပါဝင်သောမြေ၊ ရေငတ်နေသောအခြေအနေ၊ အသီးတွင်နိုက်ထရိုဂျင် သို့မဟုတ် ပိုတက်စီယမ် ဓာတ်များစွာပါဝင်နေခြင်း၊ အသီးကြီးမားခြင်းတို့ကြောင့် ပိုမိုဆိုးဝါးစေပါသည်။
အမြစ်ကောင်းစွာဖွံ့ဖြိုးခြင်း၊ သီးနှံအရည်အသွေးအတွက် အဓိကအခန်းကဏ္ဍ၊ သက်ရှိသက်မဲ့များ၏ဒဏ်ကိုခံနိုင်ရည်ရှိခြင်း၊ သိုလှောင်ရန် အရည်အသွေးကောင်းမွန်ခြင်းနှင့် ထားသိုနိုင်သည့် အရည်အသွေးမကျဘဲသက်တမ်းကောင်းမွန်ခြင်းတို့မှာအရေးကြီးပါသည်။
ဖြစ်စေသောအကြောင်ရင်းဖော်ပြချက်
ကယ်လ်ဆီယမ်ချို့တဲ့ခြင်း