ဖရဲ၊ သခွားမွှေးအသီးခွံပြောင်ချောခြင်းကိုလျှော့ချခြင်း
ကယ်လ်စီယမ်ကျွေးမှုလျော့နည်းပါက အသီးမရင့်မှည့်သေးမီ စောစောပျော့ခြင်းသို့မဟုတ် သခွားမွှေးအသီးများ ဖန်ကဲ့သို့ပြောင်ချောခြင်းကို မြင့်တက်စေပါတယ်။
ကယ်လ်စီယမ်
ကယ်လ်စီယမ်နှင့် အသီးခွံပြောင်ချောခြင်း ၁
ကယ်လ်စီယမ်ကျွေးမှု လျော့နည်းပါက အသီးမရင့်မှည့်သေးမီ စောစောပျော့ခြင်းသို့မဟုတ် သခွားမွှေးအသီးများဖန်ကဲ့သို့ပြောင်ချောခြင်းကို မြင့်တက်စေသည်။ အခြားကယ်လ်စီယမ်အားလုံးချို့တဲ့မှုသည် အသီးပုံပျက်ခြင်းနှင့်ဆက်စပ်နေသောကြောင့် အသီးတည်ချိန်မှစ၍ အထူးသဖြင့် အသီးစောစောကြီးထွားချိန်အတွင်း အသီးထဲတွင်ကယ်လ်စီယမ်ရရှိနိုင်စေရန်အရေးကြီးသည်။ ကယ်လ်စီယမ်နိုက်ထရိတ်သည် အသီးအရည်အသွေးကောင်းရရှိစေရန် အထူးအကျိုးရှိကြောင်းစမ်းသပ်ကွက်များမှ ဤအကြောင်းအရာကိုအတည်ပြုပေးခဲ့ပြီးဖြစ်ပါတယ်။
ကယ်လ်စီယမ်နှင့် အသီးခွံပြောင်ချောခြင်း ၂
ကယ်လ်စီယမ်နိုက်ထရိတ်၊ အသီးကျစ်လျစ်ခြင်းနှင့်ပြောင်ချောခြင်း
ဘိုရွန်
ဘိုရွန်သည် ကယ်လ်စီယမ်နှင့် ရှေ့ဆင့်နောက်ဆင့်အလုပ်လုပ်ပြီး အသီးဆီသို့ကယ်လ်စီယမ်ရောက်ရှိမှုကို တိုးတက်ကောင်းမွန်အောင် ပြုလုပ်ပေးသည်။ ၎င်းသည် အသီးဖင်အောက်ခြေသို့ ကယ်လ်စီယမ်ရောက်ရှိမှုကို မြင့်တက်စေပြီးအသီးဖင်ပုပ်ခြင်းနှင့် ပြောင်ချောခြင်းနှစ်ခုစလုံးကိုလျော့နည်းစေသည်။