ရွှေရောင်စက်ပြောက် (ရွှေရောင်အမှုန်) ဖြစ်ခြင်းကို ကာကွယ်ခြင်း
ရွှေရောင်စက်ပြောက် (ရွှေရောင်အမှုန်) ဖြစ်ခြင်းသည် ခရမ်းချဉ်သီးများကို အရောင်မှိုင်းသောပုံစံကို ဖြစ်စေပြီး
သိုလှောင်နိုင်မှုသက်တမ်းကို လျော့စေကာ အသီး၏ ပခုံးသားပေါ်တွင် စက်ပြောက်ငယ်များ ဖြစ်လာခြင်းဖြစ်သည်။ စိုထိုင်းဆမြင့်မားခြင်းနှင့် အသီးပေါ်သို့ နေရောင်တိုက်ရိုက်ထိတွေ့ခြင်းသည် ရွှေရောင်စက်ပြောက်ဖြစ်ခြင်းကို ထပ်၍အားပေးသည်။
သီးနှံအာဟာရပေးခြင်းနှင့် ရွှေရောင်စက်ပြောက် (ရွှေရောင်အမှုန်) ဖြစ်ခြင်း
ခရမ်းချဉ် ရွှေရောင်စက်ပြောက်ဖြစ်ခြင်းသည် သီးခွံအောက်တွင် ကယ်လ်စီယမ် အော့ဇာလိတ် ကြောင့်ဖြစ်ပြီး မူမမှန်မှုသည် မြင့်မားသော စိုထိုင်းဆရှိ ပတ်ဝန်းကျင်တွင် ပိုမိုဆိုးဝါးသည်။ ဤမူမမှန်သည် အသီးအား အရောင်မွဲစေကာ အသီးခွံကို အားနည်းစေပြီး ခရမ်းချဉ်ထားသိုသက်တမ်းကို တိုစေသည်။
အထူးသဖြင့် ပိုတက်စီယမ်နှင့် ကယ်လ်စီယမ်တို့အကြား အချိုးညီသော အာဟာရပုံစံကို စီမံပေးခြင်းသည် ဤမူမမှန်မှုတွေ့ရှိရမှုကို လျော့နည်းစေမည်။ ကလိုရိုဒ်အခြေခံ မြေသြဇာများထက် နိုက်ထရိတ်များကို အသုံးပြုခြင်းသည် ခရမ်းချဉ် ရွှေရောင်စက်ပြောက်ဖြစ်ခြင်းအန္တရာယ်ကို လျော့နည်းစေမည် ဖြစ်သည်။
ကလိုရိုဒ်နှင့် ခရမ်းချဉ် ရွှေရောင်စက်ပြောက်ဖြစ်ခြင်း ပိုတက်စီယမ်/ကယ်လ်စီယမ် အချိုး၊ သီးညှာ
ထိပ်ပုပ်ဖြစ်ခြင်း (BER) နှင့် ရွှေရောင်စက်ပြောက်ဖြစ်ခြင်း
ခရမ်းချဉ်အတွက် ယာရာ (Yara) မြေသြဇာများကို အတည်ပြုထောက်ခံပါသည်။